Økologisk Pitaya Pulver

Pitaya Pulver, som råpulver, der skal anvendes i øjeblikkelige faste drikkevarer, saucer, fyld, is, kiks, kager, mælkepulver, spædbarnsstyrkede fødevarer, slik, budding, madlavning mv.

Produktdetaljer

Produkt Introduktion af Pitaya Pulver

Også kendt som Dragon Fruit, er Pitaya en forbløffende smuk frugt med en intens farve og form, storslåede blomster og en lækker smag.

En gang kun set i de fineste restauranter er det hurtigt ved at blive fælles sted i hele Australien som et garniture og en lækker frisk frugt.

drage frugt pulver.jpg

Produktspecifikation af Pitaya Pulver

* Tørringsproces: Lufttørring (AD) eller Frysetørring (FD)

* Oprindelsessted: Kina

* Tilsætningsstof og konserveringsmiddel: Ingen

* Holdbarhed: 24 måneder

* MOQ: 500kgs

* Levering: Ved hav eller ved lufthavn

Produktstørrelse af Pitaya Powder

ingredienser

100% Pitaya

Specifikation

partikelstørrelse: 40-120 mesh eller i henhold til kundernes krav;

fugtighed: 5%;

renhed: 100%

Emballage

a: 1 kg / aluminiumsfoliepose, karton udenfor;

b: 25 kg / fiber tromle

c: som kundernes krav

* Egenskab for Pitaya:

Pitayas er en god kilde til C-vitamin, især rødhudede pitayas.Pitayas er rige på fiber og mineraler, især fosfor og calcium. Røde pitayaer synes at være rigere i de tidligere, gule i sidstnævnte. Frøen af ​​pitaya er rige på flerumættede fedtsyrer, og især rødt Pitayas indeholder meget lidt mættet fedt. Pitahayas indeholder også betydelige mængder af phytoalbuminantioxidanter, som forhindrer dannelsen af ​​kræftfremkaldende frie radikaler. På nogle steder bruger diabetikere pitaya som en fødevaresubstitut for ris og som en kilde til kostfiber.

* Anvendelse af pulver:

Pulver kan bruges til medicin og sundhedsprodukter, sundhedsfødevarer, spædbørnsmad, faste drikkevarer, mejeriprodukter, næringsmiddel, bagværk, snackmad, kolde drikkevarer, varm drikke, puffet mad, krydderier, middelaldrende mad og så videre.

Hot Tags: organisk pitaya pulver, frysetørret pitaya pulver, sundt pitaya pulver, pitaya pulver, frysetørret drage frugt pulver, organisk drage frugt pulver, sunde drage frugt pulver
Undersøgelse

You Might Also Like