Økologisk ananaspulver

Ananaspulver er godt for helbredet: 1. Rensning af sommervarmen 2. Hjælp til at producere spyt og slap tørst 3. Inducerende vandladning

Produktdetaljer

Produkt Indledning af Organisk Ananaspulver              

Ananas er en slags nærende frugt, der indeholder sukker, protein, fedtstoffer, vitamin A, B1, B2 og C, proteolytisk enzym, calcium, fosfor, jern, organisk syre, nikotinsyre og så videre. Blandt dem er indholdet af C-vitamin det højeste. Ananas indeholder en slags specielt stof, der kaldes "ananas enzymprotein", som kan nedbryde protein, opløse fibrøst protein og blodpropblokering i humant væv, forbedre partiel blodcirkulation og eliminere betændelse og ødem.

Produktspecifikation af økologisk ananaspulver

* Tørringsproces: Lufttørring (AD) eller Frysetørring (FD)

* Oprindelsessted: Kina

* Tilsætningsstof og konserveringsmiddel: Ingen

* Holdbarhed: 24 måneder

* MOQ: 5kgs

* Levering: Ved hav eller ved lufthavn


Produktstørrelse af økologisk ananaspulver

ingredienser

100% ananas

Specifikation

partikelstørrelse: 40-120 mesh eller i henhold til kundernes krav;

fugtighed: 5%;

renhed: 100%

Emballage

a: 1 kg / aluminiumsfoliepose, karton udenfor;

b: 25 kg / fiber tromle

c: som kundernes krav

Ernæring af ananas

Rå ananas i en 100 grams servering er en fremragende kilde til mangan (44% daglig værdi (DV)) og vitamin C (58% DV), men indeholder ellers ikke væsentlige næringsstoffer i betydeligt indhold.

Ananas er genstand for en række sygdomme, hvoraf de mest alvorlige er vilde sygdomme, der er vektoriseret af melkeboller, der typisk findes på overfladen af ​​ananas, men muligvis i de lukkede blomsterkopper. Andre sygdomme omfatter pink sygdom, bakteriel hjerte rot, antracnose, svampe hjerte rot, rodrot, sort rot, rumpe rot, fruitlet kerne rot og gul spot virus. Pink sygdom er kendetegnet ved, at frugten udvikler en brunlig til sort misfarvning, når den opvarmes under konserveringsprocessen. De kausale agenter af pink sygdom er bakterierne Acetobacter aceti, Gluconobacter oxydans og Pantoea citrea.

Hot Tags: ananaspulver, ananasekstrakt, frysetørret ananaspulver, organisk ananaspulver, healty ananaspulver, tørret ananaspulver
Undersøgelse

You Might Also Like