Økologisk Pære Pulver

Pærepulver er vores fabrik, vælg naturlig økologisk pære som råmateriale og derefter tilpasse fødevaresikkerhedsstandarden til produktion, pakning og forsendelse. Pære Pulver er instant pulver, det kan bu bruges i hver dagligdag. Hvis du har interesse, kontakt os venligst.

Produktdetaljer

Produkt Indføring af organisk pære pulver

En asiatisk pære er en frugt fra træet med det videnskabelige navn Pyrus pyrifolia. Det asiatiske pæretræ er hjemmehørende i Asien og har andre navne som nashi-pæren, sandpæren og æblepæren. Frugten har et højt vandindhold og en kornet tekstur i forhold til den velkendte europæiske pære.

Kalorier

En asiatisk pære indeholder ca. 51 samlede kalorier. Kulhydrater står for 47 kalorier, fedt bidrager 2 kalorier og protein giver de resterende 2 kalorier. En asiatisk pe ar giver 3 procent af den daglige værdi (DV) for samlede kalorier baseret på en kost på 2000 kalorier pr. dag.

Kulhydrater

En asiatisk pære har 13 g af de samlede kulhydrater. Enkle sukkerarter giver 9 g af denne total og kostfiber tegner sig for de resterende 4 g. En asiatisk pære har 4 procent af DV til samlede kulhydrater og 18 procent af DV til kostfiber. En asiatisk pære har ingen komplekse kulhydrater.

Produktspecifikation af økologisk pærepulver

* Tørringsproces: Lufttørring (AD) eller Frysetørring (FD)

* Oprindelsessted: Kina

* Tilsætningsstof og konserveringsmiddel: Ingen

* Holdbarhed: 24 måneder

* MOQ: 500kgs

* Levering: Ved hav eller ved lufthavn

Produktstørrelse af organisk pære pulver

ingredienser

100% pære

Specifikation

partikelstørrelse: 40-120 mesh eller i henhold til kundernes krav;

fugtighed: 5%;

renhed: 100%

Emballage

a: 1 kg / aluminiumsfoliepose, karton udenfor;

b: 25 kg / fiber tromle

c: som kundernes krav

* Ernæring af pære:

En pære i en 100 g servering (lille pære) er en god kilde til kostfiber, men giver ellers ikke væsentlige næringsstoffer i betydelige mængder. Det er meget nyttigt for hoste og ondt i halsen.

* Anvendelse af pulver:

Pulver kan bruges til medicin og sundhedsprodukter, sundhedsfødevarer, spædbørnsmad, faste drikkevarer, mejeriprodukter, næringsmiddel, bagværk, snackmad, kolde drikkevarer, varm drikke, puffet mad, krydderier, middelaldrende mad og så videre.

Hot Tags: organisk pære pulver ekstrakt, pulver, dåse, FD, frysetørret
Undersøgelse

You Might Also Like