Organisk Durian Powder

Organisk Durian pulver kan bruges som råmateriale til tilsætning i frugtjuice, brød, kage, cookiescandy, puddinger og andre fødevarer; Organisk Durian pulver kan bruges som tilsætningsstoffer til fødevarer, ikke kun forbedre farve, duft og smag, men forbedre næringsværdien af ​​mad.

Produktdetaljer

Produkt Indledning af organisk Durian Powder

Durian er ekstremt nærende, fordi den er rig på B, C og E og med højt jernindhold. At spise durian påstås at genoprette sundheden hos skræmmende mennesker og dyr.
Durian, også kendt som shao, civet katte, almindeligvis kendt som "golden pillow" i Taiwan. Bombacaceae tropiske løvtræer, træ 15 til 20 m høj, tror normalt, at østindien og malaysien er oprindelsen af ​​durian, senere introduceret til Filippinerne, Sri Lanka, Thailand, Vietnam og Myanmar og andre lande, Kina har også en lille mængde af plantning i hainan. Durian frugt indeholder en række vitaminer, ernæring er rig, unik smag, har et laudatorisk navn "Kongen af ​​frugt". Pillow durian er meget mere phyletic, herunder guld, kalebasser og gentry skat, såsom sorter, durianfrugt en globose eller elliptisk, hudgult, udenfor, ligner jackfruit, individet er større, omkring 20 cm i diameter, generelt har størrelsen af ​​en kokosnød, 1-1,5 kg. På grund af frugt, smag USA, sagde de udenlandske, at det er "frugtkongen". Durian pulp gul, viskøs, saftig, svaghed i sød smag, synes at have is smag, dens stærke lugt.

Durian Powder.jpg

Produktspecifikation af organisk Durian Powder

* Tørringsproces: Lufttørring (AD) eller Frysetørring (FD)

* Oprindelsessted: Kina

* Tilsætningsstof og konserveringsmiddel: Ingen

* Holdbarhed: 24 måneder

* MOQ: 5kgs

* Levering: Ved hav eller ved lufthavn

Produktstørrelse af organisk Durian Powder

ingredienser

100% Durian

Specifikation

partikelstørrelse: 40-120 mesh eller i henhold til kundernes krav;

fugtighed: 5%;

renhed: 100%

Emballage

a: 1 kg / aluminiumsfoliepose, karton udenfor;

b: 25 kg / fiber tromle

c: som kundernes krav

* Næringsstoffer af organisk Durian Powder

Durian frugt indeholder en høj mængde sukker, C-vitamin, kalium og den serotonergiske aminosyre tryptophan, og er en rig kilde til kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Fordi det er en højglykæmisk mad, så diabetes skal reducere for at spise durianfrugt.

Hot Tags: organisk durian pulver ekstrakt, pulver, dåse, FD, frysetørret
Undersøgelse

You Might Also Like