Organisk Carambola Pulver Til Sundhed

Funktion af organisk carambolapulver 1) Det kan være hæmning af blodpladeaggregering, hæmning af venetrombose og cerebral trombose; 2) Det har antiinflammatoriske og analgetiske virkninger; 3) Det kan være antibakterielt, antitumor; 4) Det også som antivirale og anticancer medicin mellemprodukter. 5) Antiinflammation, antalgic og et medium af antivirus og anti-cancer.

Produktdetaljer

Produkt Introduktion af Organisk Carambola Pulver

Carambola frugt kan være gul til grøn med en kompleks smag, der kan være tærte eller søde, der kombinerer smag af ananas og citroner. Juice fra carambolas bruges også i ispressede drikkevarer, især saften fra de sure sorter. Frugten er ca. 2 til 6 tommer (5,1 til 15,2 cm) i længden og er en oval form. Den har sædvanligvis fem fremtrædende langsgående højderyg, men i sjældne tilfælde kan den have så lidt som 4 eller så mange som 8 fremtrædende langsgående højder. I tværsnit ligner den en stjerne. Huden er tynd, glat og voksagtig og bliver lys til mørk gul når den er moden.

organic carambola powder1.jpg

Produktspecifikation af organisk carambolapulver

* Tørringsproces: Lufttørring (AD) eller Frysetørring (FD)

* Oprindelsessted: Kina

* Tilsætningsstof og konserveringsmiddel: Ingen

* Holdbarhed: 24 måneder

* MOQ: 500kgs

* Levering: Hav eller lufthavn

Produktstørrelse af organisk carambolapulver

ingredienser

100% Carambola

Specifikation

partikelstørrelse: 40-120 mesh eller i henhold til kundernes krav;

fugtighed: 5%;

renhed: 100%

Emballage

A: 1 kg / aluminiumsfoliepose, karton udenfor;

B: 25 kg / fiber tromle;

C: som pr kunde krav

* Fordele ved organisk Carambola Pulver

Carambola er rig på antioxidanter, kalium og vitamin C. Den er lav i sukker, natrium og syre. Det er også en potent kilde til både primære og sekundære polyphenoliske antioxidanter. Averrhoa carambola har både antioxidant og antimikrobielle aktiviteter. Sprængning af nitrogenoxid (NO) af frugtekstraktet er afhængig af koncentration og stadium af modning.

* Anvendelse af organisk carambolapulver :

Pulver kan bruges til medicin og sundhedsprodukter, sundhedsfødevarer, spædbørnsmad, faste drikkevarer, mejeriprodukter, næringsmiddelmad, puffet mad, krydderier, middelaldrende mad, bagværk, snackmad, kolde drikkevarer og så videre.

Hot Tags: organisk carambola pulver, frysetørret carambola pulver, tørret carambola pulver, carambola pulver til sundhed, healty carambola pulver, frugtpulver
Undersøgelse

You Might Also Like