Sundt Kirsebærpulver

Acerola-kirsebær (Malpighia glabra) er en tropisk frugtbærende busk eller et lille træ i familien Malpighiaceae. Fælles navne omfatter acerola, barbados kirsebær, vestindisk kirsebær og wild crepe myrtle. Det er kendt for at være ekstremt rig på vitamin C, næsten lige så meget som camu camu, selv om det også indeholder vitaminer A, B1, B2 og B3, såvel som carotenoider og bioflavonoider, som giver vigtig næringsværdi og har antioxidant anvendelser. C-vitamin produceret af frugten absorberes bedre af mennesker end syntetisk ascorbinsyre. Denne frugt er lav i mættet fedt og natrium og meget lavt i kolesterol. Det er også en god kilde til kostfiber, riboflavin, folat, magnesium, kalium og kobber og en meget god kilde til vitamin A og vitamin C.

Produktdetaljer

Produkt Introduktion af sunde kirsebærpulver

Acerola er et lille træ, der vokser i tørre områder i Caribien og Central- og Sydamerika. Traditionelt har dens frugt været brugt til behandling af diarré, arthritis, feber og nyre, hjerte og leverproblemer. Acerola indeholder 10-50 gange mere C-vitamin end appelsiner. Andre vigtige stoffer, der findes i acerola, omfatter bioflavonoider, magnesium, pantothensyre og vitamin A

Produktspecifikation af sundt kirsebærpulver

* Tørringsproces: Lufttørring (AD) eller Frysetørring (FD)

* Oprindelsessted: Kina

* Tilsætningsstof og konserveringsmiddel: Ingen

* Holdbarhed: 24 måneder

* MOQ: 5kgs

* Levering: Ved hav eller ved lufthavn


Produktstørrelse af sundt kirsebærpulver

ingredienser

100% kirsebær

Specifikation

partikelstørrelse: 40-120 mesh eller i henhold til kundernes krav;

fugtighed: 5%;

renhed: 100%

Emballage

a: 1 kg / aluminiumsfoliepose, karton udenfor;

b: 25 kg / fiber tromle

c: som kundernes krav

* Ernæring af kirsebær:

Rå kirsebær giver lidt næringsindhold pr. 100 g servering. Kostfiber og C-vitamin er til stede i moderat indhold, mens andre vitaminer og diætmineraler hver leverer mindre end 10% af den daglige værdi (DV) pr. Portion.

Hot Tags: sundt kirsebærpulverekstrakt, pulver, dåse, FD, frysetørret
Undersøgelse

You Might Also Like