Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er fordelene ved at spise sødkorn?

Mar 06, 2018

SWEET CORN.jpg

Sødkorn er en sundhedsføde i grove korn, hvilket er til gavn for menneskers sundhed. Så hvad er næringsindholdet i sød majs? Hvad er fordelene ved at spise sød majs?

Forskning fra Det Tyske Institut for Ernæring og Sundhed Association viser, at majs har den højeste ernæringsmæssige værdi og sundhedsmæssige fordele blandt alle stiftfødevarer. Sødmørnetæringsstoffet indeholder syv "anti-aging agents", nemlig calcium, glutathion, vitaminer, magnesium, selen, vitamin E og fedtsyrer.


1, Calcium: Sød majs er den mest rigelige næringsstof i kosten. Det giver ca. 300 mg calcium pr. 100 gram majs, hvilket er næsten det samme som det, der findes i mejeriprodukter. Rig calcium kan spille rollen som at sænke blodtrykket, men også fremme knoglevækst og udvikling hos børn.


2, Glutathione: Glutathion ikke kun whitening effekt, men også rollen som anti-cancer det, især den endogene glutathion, kroppen er et meget vigtigt materiale mod sygdommen.


3, vitaminer: sukkermajs næringsstoffer i kroppen efter absorption af caroten til vitamin A med anticancer effekt. Plantecellulose fremskynder frigivelsen af kræftfremkaldende stoffer og andre giftstoffer.


4, naturligt vitamin E: Der er at fremme celledeling, lavere serumcholesterol, forhindre hudlæsioner, men også reducere aterosklerose og hjernefunktionsfald. Majs indeholder lutein, zeaxanthin hjælper med at forsinke øjets aldring.


5, Selen: "Life Elements" Selen er kendt som "kongen af kræft", super sød majs Se indholdet 8-10 gange højere end almindelig majs. Selen har også forbedret immunitet, forhindrer diabetes, hjerte-kar-og cerebrovaskulære sygdomme, forebyggelse og behandling af leversygdom, beskyttelse af leveren og så videre.


6, Magnesium: Magnesium er involveret i næsten alle kroppens metaboliske processer, indholdet af intracellulært end kalium. Magnesium påvirker kalium, natrium og calciumioner flytter inden for og uden for "kanalen" og opretholder rollen som biofilm potentiale. Manglen på magnesium vil uundgåeligt skade menneskers sundhed.


7, fedtsyrer: Fordelene ved fedtsyrer til den menneskelige krop er i stand til at give energi til at hjælpe udviklingen af fordøjelsessystemet for at opretholde balancen i tarmflora. Fordelene ved at spise sød majs


Fortop dåse sød majs er klar til at spise. Det gode valg til daglig opskrift.

canned sweet corn healthy.jpg