Hjem > Nyheder > Indhold

Funktionen og Effekten af Krudtete

May 03, 2017

1. Krudthe har virkning og virkning af slankekure: G unpowder te er rig på koffein, folsyre, pantothensyre, inositol, aromatiske stoffer og andre forbindelser kan spille en rolle i regulering af kroppens fedtstofskifte, tepiphenoler og C-vitamin Reducere blodlipider og kolesterol, som spiller en vægttab effekt.

2. Krudt te har effekten og effekten af anti-cancer, g unpowder te er rig på flavonoider har forskellige grader af anti-cancer effekt in vitro.

3. Krudt te har funktionen og effekten af at beskytte det kardiovaskulære system. Koffeinen i teen har den virkning at styrke hjertet, modpaspas og afslappende glat muskel og fremme blodcirkulationen. Det er en god adjuvans medicin til adjuverende behandling af myokardieinfarkt.

4. Krudt te har den virkning at hæmme arteriosklerose, og teens rolle er rig på vitamin C og tepolyfenoler med blodcirkulation for at forhindre atherosclerose. Så ofte drikker perler te blandt de høje hyppigheden af hypertension og koronar hjertesygdom er relativt lav.

Te 3.jpg

5. Krudt te med antibakteriel, bakteriostatisk virkning og rolle: Krudt te er rig på te polyphenoler, tanninsyre kan virke på bakterier, kan koagulere bakterierne i bakterierne, hvilket vil dræbe bakterierne. På grund af de antibakterielle egenskaber ved g- pulverte kan g- pulverte bruges til at hjælpe med behandling af tarmsygdomme som kolera, tyfus, dysenteri, enteritisemboli, men også topisk udtværing for at hæmme hudpine, sårdannelse, for oral betændelse , Sår, ondt i halsen har også en vis virkning.

6. Krudthe med diuretisk virkning og rolle, kan bruges til at hjælpe med behandling af ødem, vanddystrofiemboli.

7. Krudt te har effekten og effekten af anti-caries, g unpowder te indeholder fluorioner, og tands calcium har en stor affinitet, kan blive sværere at opløse i den sure "fluorapatit", som til Tænder med et beskyttende lag, og dermed beskytter tænderne, forbedrer tænderne anti-karies og karies.

8. Krudthe med træthedseffekt og rolle for at hjælpe folk med at inspirere ånden, forbedre tænkningen, eliminere træthed, forbedre arbejdseffektiviteten.