Hjem > Nyheder > Indhold

Japan eksport 3 millioner dåser makrel blandet med dåse Makrelgedde

Mar 05, 2016

Mad netværk af partnere på marts 3, japanske medier rapporter, Japans Chiba præfekturet choshi by akvatiske produkter forarbejdning selskab dåser i 2014 og omkring 3 millioner dåser dåse makrel eksport med makrel, og selv om mere end halvdelen dåse Makrelgedde, heller ikke til nogen identificeret Makrelgedden.

Økonomi og erhvervsminister sagde, at den illoyale konkurrence Prevention Act vil blive udviklet, således at forbrugerne tror fødevarer råvarer en falsk identitet af sanktioner. Kompagni sagde, på grund af manglende makrel ingredienser, plus levering, bruge makrel i stedet for makrel, undskyldte til forbrugerne, og salgs enhed.

Crypto-mærke dåse Makrelgedde siges at være over for Mellemøsten eksport af makrel, MADKHANAH, (95g). Fisk skæres i ark, fra udseende og smag af forbrugerne er svært at skelne. Side malet, dåse makrel og Yemen med salat og suppe blandes ingredienserne i Mellemøsten.

Dåse selskab er et datterselskab af Nagano byen engros fødevarefirma. For nylig, den interne undersøgelse fødevarer engros virksomhed, bekræftet sin blandet med Makrelgedden, og fundet fra 2014, et bibliotek af omkring 16 millioner, cirka 3 millioner dåser af dåse blandet med Makrelgedden, 2015 dåse makrel er ikke blandet med Makrelgedden.