Hjem > Nyheder > Indhold

Sundhedsmæssige fordele af sukkermajs

Aug 02, 2016

  • På 86 kalorier pr. 100g er sukker majs kerner moderat høj i kalorier o

  • n sammenligning til andre grøntsager. Frisk sukkermajs har imidlertid langt mindre kalorier end i feltet majs og andre kornkerner såsom hvede, ris, osv. Deres kalorieindhold kommer hovedsagelig fra enklere kulhydrater som glucose, saccharose end komplekse sukkerarter såsom amylose og amylopectin, hvilket er en sag i korn.

  • Sukkermajs er en glutenfri korn og kan bruges sikkert i cøliaki personer meget gerne ris,Quinoa, osv.

  • Sukker majs byder på høj kvalitet phyto-ernæring profil bestående af kostfibre, vitaminer og antioxidanter udover mineraler i moderat omfang. Det er en af de fineste kilder til kostfibre, 100 g kerner bære 2 g eller 5% af dagligt-krav om kosten-fiber. Sammen med langsom fordøje komplekse kulhydrater, kostfibre i levnedsmidler hjælper med at regulere gradvis stigning i blodsukkeret. Men, majs, i overensstemmelse med ris,kartoffel, osv., er en af højt glykæmisk indeks fødevarer, begrænse sin myndighed som den ledende levnedsmiddelingrediens i diabetespatienter.

  • Gul sort majs har betydeligt høje niveauer af phenol flavonoid pigment antioxidanter sådanne asß-carotener, og lutein, xanthins og cryptoxanthinpigments sammen med vitamin A. 100 g friske kerner giver 187 IU eller 6% af dagligt-krav om vitamin-A. Helt; disse forbindelser er nødvendige for at opretholde sunde mucusa, hud og vision. Forbruget af naturlige fødevarer rige på flavonoider hjælpe med at beskytte fra lunge og mundhulen kræft.

  • Majs er en god kilde til phenol flavonoid antioxidant, ferulic syre. Flere undersøgelser tyder på, at ferulic syre spiller afgørende rolle i forebyggelsen af kræft, ældning og betændelse i mennesker.

  • Det indeholder også god niveauer af nogle af de værdifulde B-kompleks gruppe vitaminer som thiamin, niacin, pantothensyre, folater, riboflavin og pyridoxin. Mange af disse vitaminer fungerer som co-faktorer enzymer under substrat stofskiftet.

  • Yderligere, den indeholder sunde mængder af nogle vigtige mineraler som zink, magnesium, kobber, jern og mangan.