Hjem > Viden > Indhold

Hvorfor vælge frysetørret æble skiver?

Mar 08, 2018

Apple kan ikke kun regulere gastrointestinale funktion, lavere kolesterol, sænke blodtrykket, forebygge kræft, tabe sig, men også kan forbedre børns hukommelse. Apple indeholder ikke kun en bred vifte af vitaminer, lipider, mineraler, kulhydrater og andre næringsstoffer nødvendige form hjernen, men også med børns vækst og udvikling også indeholder fine fibre også

Zink kan forbedre børns hukommelse. Zink er et uundværligt element af nukleinsyre og protein som er nært beslægtet med hukommelse. Mangel på zink forårsager dysplasi i hippocampus af den marginale del af hjernebarken.

freeze dried apple slices..jpg

De tekniske metoder til fryse tørret æble skiver

I vakuum, brugen af sublimering princippet, pre frosne fødevarer i vandet uden smeltende is direkte sublimering af vanddamp blev fjernet, således at mad tørring, kendt som vakuum frysetørring, omtales som frysetørret ved denne metode til produktion af fødevarer, sagde frysetørret mad. Skal se special note: den virkelige super kvalitet, den vigtigste metode til behandling af frysetørring af nye teknologier, forarbejdningsmetoder og smag og almindelige tabletter har en direkte forskel i teknologi, den generelle tørring teknologi

Frysetørret mad er generelt anvendes i aerospace arbejde, ikke kun at bevare de unikke farve, lugt, smag, form og forskellige bioaktive næringsstoffer af frisk frugt, men også at have den samme smag og frisk skåret frugt.


 Tips om at spise fryse tørret æble skiver

Hovedsagelig egner sig til gravide kvinder, mødre, spædbørn og ældre, vordende mødre, der ikke kan spise kolde frugter i perioden, spiser frysetørret æble skiver kan supplere kroppens næringsstoffer, barnet kan spise når slibning i skum, tilsættes til mælk eller supplerende mad, kan forhindre baby tændt, tørre afføring, og at sikre, at barnet 's kost sundhed og ernæring balance. Ældre mennesker ikke længere behøver at bekymre dig om fordi frugten er for koldt, spise diarré eller på grund af dårlige tænder, kan ikke spise frugt genvordigheder.


Fordele ved at spise fryse tørret æble skiver

Frysetørring udføres ved lave temperaturer og er derfor særligt velegnet til mange varmefølsomme stoffer. Indkvartering eller miste biologisk aktivitet.

Når tørret ved lave temperaturer, mister nogle af de flygtige komponenter af materialet meget lidt, bevare de oprindelige næringsstoffer.

I den freeze-drying proces, kan vækst af mikroorganismer og enzymer handling ikke udføres, således at den oprindelige figur kan opretholdes.

Da det er tørret i frossen tilstand, mængden er næsten uændret, den oprindelige struktur bevares og kondens forekommer ikke.

Efter tørring materiale løs gendanner porøs, svamp-lignende, opløses hurtigt og helt efter tilsætning af vand, næsten øjeblikkeligt den oprindelige figur.

Da tørring finder sted under vakuum, der er meget lidt ilt og nogle let oxiderbare stoffer er beskyttet.

Tørring kan udelukke mere end 95-99% vand, således at det tørrede produkt kan være langsigtet bevaring uden forringelse