Hjem > Viden > Indhold

Hvad er fordelene ved Loquats?

Jan 30, 2018
Canned Loquat.jpg


1, fugtende lunger til at standse hoste. I loquatfrugtkernen indeholder en meget næringsrig ingrediens amygdalin, kan denne ingrediens antitussiv ekspektorant, behandlingen af forskellige hoste. Derfor er loquat lunger og hoste meget effektive.

 

2, forhindre influenza Loquatfrugter og blade har en sammensætning, der hæmmer influenzaviruset, så effekten af at hæmme influenzavirus kan forhindre influenza i fjerde kvartal. Især i foråret er det den loquat modnesæson. Anbefales til at spise mere loquat i denne sæson, kan effektivt forhindre en forkølelse.

 

3, Forbedre fysisk styrke. Loquat er rig på en række næringsstoffer, så det kan effektivt tilføje flere næringsstoffer til kroppen, bidrage til at forbedre fysisk styrke og forbedre fysisk kondition.

 

4, faldende opkastning i maven. Dette er det vigtigste parti af bladernes effektivitet, loquatblade kan udskilles bittert, som opkastning af gode produkter, kan behandle en række opkastninger. Hvis kvalme og opkastning, kan du drikke med loquat bladvand, kan have en god antiemetisk effekt.

 

5, B eauty .M enhver frugt er rig på vitaminer, så de har skønhed, loquat er den samme, har også effekten af skønhed.