Hjem > Viden > Indhold

Tieguanyin te fordele

Jul 16, 2018
tieguanyin tea china

Hvordan man bruger tieguanyin subtilt

1. Skyller eller brænder, brug passende mængde tieguanyin teafkogning for at tage tyk juice, afkølet hurtigt, dypp det berørte område i tevandet ; det kan også påføres såret med te 4-5 gange om dagen.

2. Carsick og fuld, drik med en lille kop varm te og 2-3 ml sojasaus på forhånd. Denne metode kan også bruges til at afhjælpe fortrydelse.

3. Ved tandbørstning kan blødende tandkød ofte være fuld af te, fordi te er rig på vitamin c, jern og hæmostatiske ingredienser, som kan gøre tandkødne hårde, øge kapillærelasticiteten og forhindre blødning.

4. Hvis dårlig ånde eller overdreven rygning forårsager panik og kvalme, kan den lindres af gurgling med tieguanyin og drikker ordentlig mængde stærk te.

5. Forebygg og kontroller tandkarameller hos børn. Fluor i te kan forhindre tænder fra dephosphorisering og fjernelse af calcium i oral syre miljø.

6. Hudens rynker af spædbørn er betændt og rød hævelse, kan koges med tieguanyin te, sat til passende temperatur og vaske spædbarnene udenfor.

7. Overarbejde og drikker en kop frisk te kan hurtigt fjerne træthed og genoprette energi.

8. Kropsfedt person, kan ofte drikke te vand, især oolong te, har en god effekt af at reducere vægten.

9. For dem med højt kolesterol og hjerte-kar-sygdomme, kan du drikke en kop te og vand hver dag, reducere kolesterol og beskytte det kardiovaskulære system.

10.Ariginal, vandladning er rød, kan drikke mere lys te vand

11. For dem, der er for fedtede og ubehagelige at spise, kan de drikke stærk varm te, såsom mursten eller tuotea, som har en bedre anti-fedtet effekt.

12. Folk med let ild kan drikke tieguanyin for at opnå effekten af at reducere den interne varme.