Hjem > Viden > Indhold

Øjeblikkelig grøn tepulver

Nov 22, 2017

Indledning af øjeblikkelig grøn tepulver

Valg af dampet te, pannet te og bagt te fra Zhejiang, Fujian og Guangxi som råmateriale. Det fremstilles efter udvindingsprocessen ved lav temperatur, hold lugt, omvendt osmose koncentration og sprøjtetørret med lav temperatur ved moderne teknologi. Det kan holde teens specielle svage duft og frisk smag. Nu kan vores virksomhed producere forskellige former for te, såsom instant steamed tea, instant panned te og oolong for at imødekomme kundernes behov for isdrik og ren tedrik.

Instant Green Tea Powder.jpg

Anvendelsesområdet for Instant Green Tea Powder

1. Det kan anvendes i drikkevarer af PET-flasker til at lave forskellige te drikkevarer, iste drikkevarer og frugtjuice drinks. Tilstrømningen er 0,2% -0,4% i te drikkevarer og 0,15% -0,3% i iste drikkevarer efter forskellige smag.

2. Det kan anvendes i fast te drikkepulver såsom mælkedrik, citron te, æble te, fersken te og så videre. Mængden af ​​tilstrømning er 5,0% -10,0% ifølge forskellige smag.

3. Det kan anvendes i fødevarer af te-smag, såsom månekage med te-smag , slik med te-smag, kiks med te-smag, is med te-smag og tyggegummi med te-smag. Mængden af ​​tilstrømning er 5,0% -10,0% ifølge forskellige smag.

4. Det kan anvendes i sund te, blandet med nogle sunde kinesiske medicin såsom kaprifol, krysantemum, gen-seng og så videre for at gøre det til sund te. Mængden af ​​tilstrømning er 5,0% -10,0% ifølge forskellige smag.

Pakke: Pakket i papirtromme med kraftposer indvendigt i vakuum

Nettovægt: 20 kg eller 25 kg / tromle