Hjem > Viden > Indhold

Hvordan vælger du pu te?

Nov 12, 2018
Pu Erh Tea

Hvordan man identificerer pu erh te?

Pu erh te er ikke jo ældre jo bedre, kun kvaliteten af produktet under de rigtige opbevaringsforhold, inden for en bestemt tidsramme bliver teens kvalitet omdannet til en "god" retning. Hvis kvaliteten af et teprodukt ikke er i orden i starten, eller hvis det ikke er lagret korrekt i den senere periode, vil teens kvalitet ikke være god uanset hvor lang tid det er på, og der er mange skrupelløse leverandører på markedet for te. Den vigtigste metode til falskmøntneri er at fremskynde aldring af rå te med et vådt lager og skabe en såkaldt "gammel te". Eller gøre forpakningen af te gamle til at vise fornemmelsen af oldness. Det er yderst vanskeligt for almindelige forbrugere at identificere den sande og falske og gode og dårlige identifikation af gamle puer te.

Te udseende

Udseendet af den nye pu erh te er friskere, for det meste gulgrøn, med hvid og stærk smag; Efter en lang periode med oxidation vil teets udseende være jujube rødt, og den hvide bliver til en gulbrun.

Indpakningspapir farve

Normalt er den gamle pu erh te, hvidbogen i emballagen blevet forældet over tid, papiret er en smule gul, så alderen på puerh te kan bedømmes ud fra graden af papir håndlavet klud og aldring af trykket . Men dette kan kun bruges som en reference, ikke et absolut grundlag, fordi nogle skrupelløse forhandlere kan bruge denne mentalitet til at pakke de sekundære produkter i Chen Huangs wrapper.