Hjem > Viden > Indhold

Hvordan man vælger højkvalitets tørrede svampe

Jan 10, 2018

Gode hermetiske shiitake svampe har den naturlige duft af aroma, køb ikke en muggen; Vælg mørk brun paraply, tykkelsen af svampetype integritet og stærk pedicle hoved er bedre, hvis det er brudt, tørt nok, det er ikke frisk; Den anden, Overhold paraplyfolien skal være beige, for hvid, for gul, og selv mugne (sorte pletter) kan behandles med kemikalier eller opbevares for længe, køb ikke. Sug i vand et stykke tid før madlavning for at fjerne støv og eventuelt resterende stoffer.

Tørre hermetiske shiitake svampe generelt fra form, farve, smag, fugtindhold i fire aspekter for at vurdere dens kvalitet.

Kig: Udseendet af tykke hermetiske shiitake- svampe, hermetisk shiitake-svampeoverflade glat, ensartet størrelse, hermetisk shiitake- svampekapsler kompakt hvid, korte og stive hermetiske shiitake- svampe, kanten af volumenet, hypertrofi. Farve brun eller mørkebrun også, god hermetisk shiitake svampeoverflade vil være lidt hoar frost.

Lugt: En rig, unik aroma af hermetiske shiitake- svampe. Ingen duft eller anden mærkelig lugt, muggen smag er dårlig.

Touch: tørret hermetisk shiitake svampe til tørring, fugtindhold på 11% ~ 13% er passende. Men ikke for tørt, kniv knust, så dårlig kvalitet.

Vandindhold: tørrede hermetiske shiitake- svampe er tørre, vandindhold på 11% til 13% er passende. Kan ikke være for tør, kniv knust, så dårlig kvalitet. For vådt er ikke befordrende for opbevaring, letfordærvelige.