Hjem > Viden > Indhold

Hvordan vælger dåse mad?

Sep 20, 2019

Vi må ikke tage vores dåse mad let.

1. Den første ting, man ser på produktlogoet: etiketten skal være helt ren, kan forklare maden, såsom de vigtigste råvarer, nettoindhold, spiselig metode, opbevaringsbetingelser, produktstandardnummer osv. Låget er trykt med fabrikkens kodenavn, fabrikkens kodenavn, produktionsdato og produktets kodenavn. Hvis varemærkeinformationen er ufuldstændig og dårligt fremstillet, er det et underordnet produkt. Når du vælger en produktionsdato, er det bedst at vælge det nyeste produkt.

2. Vær opmærksom på beholderen: for tin dåser er overfladen på tin dåsen ren og fri for pletrost, bunden og dækslet på tin dåsen er let konkave, sømmen og den nederste crimpede kant er ikke beskadiget, der er ingen jerntunge, tætningen er stram, og det er generelt en god tin. For glas dåser er det først nødvendigt at observere, om indholdet er mudret, nedbør og misfarvning. En god dåse skal have en normal farve (den naturlige madfarve), en komplet form, klar suppe, intet sediment i bunden, et let konkavt låg og ingen rust på tinddækslet og gummibåndet.

3. Lyt til lyden: Tryk på midten af bunddækslet med fingeren, lyden er klar og fast, hvilket indikerer, at det er en god dåse; Lyden er grumset og hul, hvilket indikerer, at indholdet er utilstrækkeligt, og gassen er mere. Den høje lyd fra indikerer, at tin er gået dårligt.

4. Kan åbne: Vær opmærksom på den normale farve, smag og form på mad i krukken. Hvis der findes mugne ildelugtende, klumpet eller i en grødform, er den mad gået dårligt, ikke spiselig.