Hjem > Viden > Indhold

Hvordan kan White Kidney Bean Powder miste din vægt?

Dec 15, 2017

Folk kan altid finde at tabe sig udfordrende og frustrerende. Nogle naturlige kosttilskud som hvid nyrebønnepulver kan være godt for vægttab ved at hjælpe med at ændre, hvordan kroppen metaboliserer den mad, vi spiser. Hvidt nyrebønneekstrakt anvendes som en naturlig, ikke-stimulerende ingrediens i kosttilskud og kosttilskud. Disse produkter kaldes kulhydrat- eller stivelsesblokkere. Og hvordan virker det? Lad os fortælle dig:
Factory-Supply-White-Kidney-Bean-Extract-Powder.jpg Blokerende enzymer

Hvide nyrebønner er en koncentreret kilde til den sammensatte faseolamin. Nøglefordelen ved hvidt nyrebønneekstrakt er, at Phaseolamin hjælper vægttab ved at hæmme kroppens produktion af alpha-amylase, et enzym involveret i fordøjelsen af ​​kulhydrater.

Carb Reduktion

Ved at nedsætte fordøjelsen og absorptionen af ​​kulhydrater kan hvidt nyrebønneekstrakt have en lignende fordel for vægttab. Teoretisk reducerer faseolamins enzymblokerende kræfter antallet af kulhydratbaserede kalorier, som absorberes og omdannes til kropsfedt. Kan ikke bryde stivelser ned i enklere sukkerarter, fordøjelsessystemet fordømmer delvist fordøjede stivelser under afføring.

Reduktion af glykæmisk indeks

Fordi hvide nyrebønneekstrakter forstyrrer absorptionen af ​​kulhydrater og deres omdannelse til enklere sukkerarter, kan det tilbyde en potentiel behandling af diabetes og reaktiv hypoglykæmi. Ved at nedsætte kroppens evne til at udlede glukose fra disse fødevarer kan phaseolin forhindre abrupte pigge i blodsukker og resulterende komplikationer.