Hjem > Viden > Indhold

Sundhedsmæssige fordele ved Dark Tea (Hei Cha)

Dec 21, 2017
 • Replenish diæt næringsstof
  Dark Tea (Hei Cha) indeholder rige næringsstoffer, især vitaminer og mineraler, plus protein, aminosyrer, sukkerstoffer.

 • Hjælp fordøjelsen, olieagtig opløsning, gør tarmkanalen uhindret
  Mørk te (Hei Cha), der er rig på koffein, vitaminer, aminosyrer, fosfolipider osv. Hjælper kroppens fordøjelse, regulerer fedtstofskifte, koffeinstimulering, kan også øge udskillelsen af ​​mavesaftvolumen og dermed forbedre appetitten og hjælpe fordøjelsen

 • Lipidsænkning, vægttab, blødgøring af humane blodkar, forebyggelse af kardiovaskulær sygdom
  Dark Tea (Hei Cha) kan reducere blodfedt og rollen som peroxidase.

 • Anti-oxidation, anti-aging, levetid
  Dark Tea (Hei Cha) er ikke kun rig på antioxidantstoffer som catechiner, tepigmenter, flavonoider, vitamin C, vitamin E, D a-caroten osv., Men indeholder også store mængder sporstoffer, som også har antioxidantvirkning som zink, mangan, kobber (SOD sammensætning af elementer) og selen (GSHPX sammensætningen af ​​elementer) og så videre. Dens catechiner, theaflaviner, theanin og tepolysaccharider, især det mere komplekse indhold af flavonoider, og så har funktionen af ​​anti-oxidation, fjernelse af frie radikaler og forsinkelse af celle senescens.

 • Anti-cancer, anti-mutagen
  Undersøgelsen foretaget af Hunan Agricultural University på Dark Tea med en model af tumorcelle SGC7901, der vedtog banebrydende teknologi for High Throughput Screening, har vist, at Hei Cha har en signifikant hæmmende virkning på tumorceller.

 • antihypertensiv
  Det har længe været rapporteret, at te har en rolle at sænke blodtrykket. For nylig rapporterede japanske, at theanin, en unik aminosyre, kan aktivere dopaminerge neuroner, der spiller en hæmmende rolle i blodtrykket. Derudover kan catechinerne og koffein i te slappe af blodkarets vægge og øge blodkarens effektive diameter, hvilket reducerer blodtrykket gennem vasodilation.

 • At forbedre kulhydratmetabolikken, sænke blodsukkeret, diabetes kontrol
  Te polysaccharid kompleks i Dark Tea er den vigtigste komponent, som sænker blodsukkeret. Te-polysaccharidkompleks, der almindeligvis betegnes tepolysaccharid, er et kompleks, der ændrer sig i blanding. Undersøgelser viste, at Hei Cha har det højeste indhold af tepolysaccharid sammenlignet med de andre typer te . Te polysaccharid i mørk te er mere aktiv end den af ​​enhver anden form for te . Det skyldes, at sukkerkæde og peptidkæde med relativt kort længde dannet af glucosidase, protease, hydrolase i fermenteret te absorberes lettere og mere aktiv end lang længde. Derfor udmærker Hei Cha alle andre te i at sænke blodsukkeret.

 • Baktericidal, antiinflammatorisk
  Theaflaviner og tearubiginer er de vigtigste komponenter, der gør farven på Hei Cha infusion. Undersøgelser fandt ud af, at theaflaviner ikke kun er effektive frie radikaler og antioxidanter, men har også antibakteriel virkning for knoglerne botulinumbakterier, intestinale bakterier, Staphylococcus aureus, kapselbakterier, Bacillus cereus. Derudover har den inhiberende virkning på influenzavirus, rotavirus og enterovirus af influenzavirus til en vis grad.

 • Afgiftning, diuretikum for at reducere tobak og alkoholforgiftning
  Koffein i mørk te øger udledningen af ​​urin ved at hjælpe med at filtrere vand i urinen gennem nyre. Samtidig kan koffein både hjælpe med at udlade urinen og nydes op ved at stimulere blære. I mellemtiden kan tepolyfenoler i Hei Cha ikke kun udfælde nikotin og udskille det med urinen, men også rydde frie radikaler i røg og reducere de toksiske virkninger af røg på menneskers sundhed. Derudover kan tepolyfenoler effektivt absorbere tungmetaller, hvilket lindrer de toksiske virkninger af tungmetaller.