Hjem > Viden > Indhold

Frugt salg dobbelt i Guilin, Guangxi

Mar 05, 2016

Foråret Festival har netop passeret, og Guilin i Guangxi-provinsen for mange landmænd, i år var "ice brand", sukker, Orange blev "kød og kartofler", kumquat, pomelo frugt rådner i felterne. Byen af Guilin som en frugt, frugt pr. capita indkomst landmænd nåede 2275 Yuan over frugt per capita indkomst for landmændene i den selvstyrende region 3 gange, men nuværende marked tvunget mange landmænd kunne ikke se en vej ud, nytår, avlere gå herfra?

Ice brand salg dage

Ren Zhen Nian i Lipu County lige efter år East Ridge Tun sukker orange orchard, landmænd post harvest befrugtning og clearing arbejde udføres. "Sukker Orange-solgt ud, vi forbereder det kommende år." En landmand i feltet fuld af glæde road.

I di Kuanyin er landdistrikter Township, landsbyboere arbejde produkt pakket klar til Guilin, med mere end 2000 kilo af usolgte hjem af grapefrugt. "Nu no one at 3 cents et pund, kan anerkende." Ord af frustration, sagde men det nuværende grapefrugt marked.

For mange avlere er RAM bare forbi "ice brand". Reporter fra Lipu County frugt forstår at, dette år sukker orange er "røgelse Bobo", County 200.000 hektar sukker Orange, 260.000 tonsvis af produktionen Basic er salg færdig, "fra nytår Qian af December slutningen af listen til Lanternefestival, sukker orange af ASP er holde i 4 Yuan rundt, og i Lanternefestival af sidste et salg i, smuk frugt pris mere nås har 6,5 Yuan hver pounds".

Og det er præcis modsat af det guld sukker Orange Orange, Kaki, pomelo, osv. Denne reporter har lært, disse frugter, dette års salg er ikke optimistisk. I den seneste tid, netværksplatform for et stort antal opkald til hjælp frugtavlere, købe frugterne af kærlighed meddelelser ofte syntes, er bevis på dette.